Fallout New Vegas Neredeyse Bedava Oldu!

Meşhur video oyunlarından Fallout : New Vegas video oyununa yönelik olarak büyük bir kampanya sunulmuş durumda. Oyun uygulanan indirimle neredeyse bedava hale geldi.

Video oyunu dünyasında Fallout serisinin önemli bir yerinin olduğu malumunuz ve şimdi size Fallout serisinin en önemli oyunlarından biri olan Fallout New Vegas için uygulanan indirimden bahsedeceğiz.

Normal fiyatı 99 TL olan Fallout New Vegas için %75 oranında muazzam bir indirim uygulandı. İndirimin adresi ise Epic olup, Epic Store üzerinden Fallout New Vegas oyunu kısa süreliğine 24,75 TL’den satılıyor. Gerçekleştirilen Epic indirimi 27 Haziran akşamına kadar devam etmekte olup, böylece Fallout New Vegas yapımını oldukça uygun bir fiyattan satın alabilirsiniz.

Epic üzerinden bir oyun alabilmek için ilk olarak Epic hesabınız yok ise oluşturmalısınız. Ardından Epic uygulaması içerisinden Fallout New Vegas sayfasını açıp oyunu sepetinize ekleyip kart bilgileriniz ile oyunu alabilirsiniz. Sonrasında oyun kütüphanenize eklenmekte olup, istediğiniz zaman bilgisayarınıza indirebilir ve oynayabilirsiniz.

Bir çöl vahasında büyük mücadelelere tanık olduğunuz oyunda, birbiriyle savaşan taraflar arasında kilit rol oynuyorsunuz. ABD’nin güneybatısının Fallout evreni içerisine dahil edilerek anlatıldığı video oyununu hala oynamadıysanız bu indirim tam size göre.

Cevap bırakın