Witch It Hala Oynamayanlar İçin Yüzde 70 İndirimde!

Video oyunu kategorisinde sevilen yapımlardan biri olan Witch It, Steam platformu üzerinde %70 oranında büyük bir indirim aldı ve böylece fiyatı makul bir seviyeye inmiş vaziyette.

Barrell Roll Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Witch It yapımı, multiplayer odaklı bir oyun olup, yapım içerisinde avcı veyahut cadı olarak oynuyorsunuz. Cadı takımında veya avcı takımında yer aldığınız oyunda avcı iseniz cadıları bulmaya, cadı iseniz de avcılardan saklanmaya ve onları korkutmaya çalışıyorsunuz. Bu bağlamda yeni nesil bir saklambaç oyunu olduğunu söyleyebileceğimiz Witch It içerisinde birbirinden farklı pek çok harita yer alıyor ve cadılar herhangi bir nesnenin şekline bürünebildiklerinden onları bulmak bir hayli güçleşiyor.

Witch It için Steam üzerinde %70 oranında indirim gerçekleştirilmiş durumda. 27 Haziran akşamına kadar geçerli olacak olan indirim sayesinde oyunu normal fiyatından çok daha uygun bir rakama, yalnızca 2,62 Dolara edinip oynayabilirsiniz. Oyunu kütüphanenize ekledikten sonra dilediğiniz zaman bilgisayarınıza indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun Türkçe arayüz desteğinin bulunmakta olduğunu da belirtelim.

Şu an Steam üzerinde benzer pek çok video oyununda daha indirim bulunuyor. Yaz aylarını hareketli geçiren Steam, bu yaz da yine beklenen indirimleri sergiliyor.

Cevap bırakın