HyperOS 2.0 güncellemesi gelecek Xiaomi telefonları belli oldu

Hangi Xiaomi akıllı telefonlarının HyperOS 2.0 yazılım güncellemesinden yararlanacağı belirlendi. İşte HyperOS 2.0 versiyonunu alacak olan Xiaomi telefon modelleri…

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi’nin şu an telefon sektöründeki en başarılı markalardan biri olduğu biliniyor ve Xiaomi bu doğrultuda çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Şirket şimdi de karşımıza HyperOS 2.0 güncellemesi ile çıkmakta ve yeni yazılımı hangi telefonların alacağı da belirlenmiş durumda.

Xiaomi markası Android 14 tabanlı olan HyperOS güncellemesini yaymak konusunda elini hızlı tutuyor ve son gelişmelere göre HyperOS 2.0 versiyonu bu ay ve Ekim ayında dağıtılacak. İlk etapta güncellemeyi alacak olan telefonların ise Redmi K70, Poco F6 ve X6, Redmi Note 13, Redmi K70, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14 cihazları olduğu tespit edildi.

HyperOS 2.0 güncellemesinin Xiaomi 11T ve T Pro modellerine, Xiaomi 12, Xiaomi 13, Xiaomi 14 serisine geleceğini, bunun yanı sıra Xiaomi Mi 11 serisinin, Xiaomi Mix serisinin, Xiaomi Civi ve Xiaomi Pad 5 ile 6 serisinin güncellemeden yararlanacağını belirtelim.

Hem Android 14 hem de Android 15 tabanlı olarak yayınlanması beklenen HyperOS 2.0, bu bağlamda uzun soluklu bir yazılım versiyonu olacak. Sürüm ile birlikte gelişmiş fotoğraf ve kişiselleştirilmiş uygulama önerileri deneyimi, iyileştirilmiş ses tanıma, AI entegrasyonu kullanıcılarla buluşuyor. Aynı zamanda yeni bir arayüz sağlanmakta ve önceki nesle göre daha akıcı animasyonlar sergilenecek.

Cevap bırakın