Epic Games İddialı Bir Oyunu Daha Ücretsiz Hale Getirdi

Sanal mağazalardan Epic Games, oyuncuların en sevdiği launcherlardan biri olarak da biliniyor ve şimdi yeni bir ücretsiz oyun fırsatıyla daha karşımıza çıktı.

Epic Games tarafından sunulan ücretsiz oyun fırsatları devam ediyor. Şu an platform üzerinde Moving Out oyunu ücretsiz olarak verilirken 31 Ekim – 7 Kasım tarihleri arasında da Ghostwire : Tokyo oyunu ile Witch It oyunlarına ücretsiz olarak erişilebileceği bilgisine ulaşıldı.

31 Ekim günü ücretsiz hale gelecek olan Witch It yapımının özellikle dikkat çeken bir oyun olduğunu söylememiz gerekiyor. Söz konusu yapım çoklu oyuncu moduna sahip olup avcılar ve cadılar olarak iki grup arasında geçmektedir. Oyun içerisinde bir kısım oyuncu avcıları, bir kısım oyuncu da cadıları kontrol etmektedir. Cadıların avcılardan saklanması, avcıların da onları yakalaması gerekmektedir. Witch It, bulunduğu kategorideki iddialı video oyunlarından biridir.

Epic Games üzerinde sunulacak olan diğer ücretsiz oyun olan Ghostwire : Tokyo yapımı ise özellikle atmosferiyle ön plana çıkmakta olan, Tango Gameworks’ün geliştirdiği, Bathesda Game Studios’un yayınladığı sevilen bir yapımdır. Oyun içerisinde kullanılan sıra dışı oynanış mekanikleri onu özel bir yapım kılmaktadır.

Cevap bırakın